mybloggnotyours

Alla inlägg under mars 2011

Av Evy - 14 mars 2011 14:39

jaha!..
fortfarande ONT I HALSEN(av allt harklande) + har bleve halv förkyld og! vilade imorse när ja åkte imorse från älskling med kvat över 7 bussen å var hemma kvart över 8 ca(för att vara mer exagt så åkte ja 7:15 bussen från kr-hamn å var i karlstad 7:55 ca. Tog skoghalls bussen hem 8:00). Så ja vilade från halv 9 te 12 tiden ca. tät som faan i näsan var ja när ja vakna upp.. snöt mig så ja blödde näsblod te slut. Inte så värst roligt!.. men efter ett tag slutade det blöda iallafall. Hatar att bli så tät i näsan när ja ska snyta mig så att ja börja blöda näsblod! blir så jävla jobbigt då. *suck*
å inget har man hört från Soc heller än som ja hoppats på!.. när fasen ska hon höra av sig te mig då om allt det där som hon sa va ett  sk "missförstånd"?!.. hum.. ja undrar allt det ja!..

nej dax å ta töliga disken  å sen ta nåt å äta.. är hungrig!.. blir nog kanske lite film sen.
titta på Avatar kanske(som ja lånat av älskling)!

ANNONS
Av Evy - 13 mars 2011 20:13

fy faan för att det inte gått över ÄN i min hals! har typ bleve halv hes med p.g.a allt harklande hela tiden. har väll snart varken hals eller röst kvar om det ska fortsätta sähär!..    bad älskling att värma en kopp TÉ(med jordgubbs smak), te mig å kanske hoppas på att DET kanske lindrar med nå lite varmt eller så.. jämt så länge bara(vet ju inte men hoppas).  orkar inte ha det såhär hur länge som helst ju! kunde nästan inte sôve inatt heller, men det var ett under att ja lyckades sova ändå. hoppas ja kan sova inatt nå men det kommer ja väll inte kunna.. stannar hos älskling som vanligt till imorgon bitti.. trött kommer ja vara men ja kan iallafall lägga mig å sova vidare när ja kommer hem.  
hoppas att TÉ't hjälper för stunden iallafall. vore bra för min egen del.
usch har ju vart jobbigt hela dagen med detta. så fort ja gått å harklat mig(å vart tvungen å gå å spottat i papperskorgen på tobbas rum) så har ja blivit torr i halsen å det är jobbigt det oxå :(

hoppas som sagt att det snart kan gå över.. annars får ja göra som min faster tipsa mig om i sms för min hals bränna att köpa "bikarbonat(nåt slags vitt pulver)" å ha en tesked med det i ett glas vatten, för hon berätta att det ska funka/gå över mot hals bränna.(om det inte gått över te veckan).
men det märks!..

ANNONS
Av Evy - 12 mars 2011 21:42

  
fy faan vad jobbigt!  
sen igår eftermidda har ja haft nån jävla konstig hals bränna. så fort ja harklar mig, sväljer eller hostar till så bränner det i halsen eller gör ont!.. så jävla störande! vet fan inte hur det kommit heller.. kände att det typ börjat när ja hade komme halvägs på bussen till tobba igår eftermidda när ja åkte med 16:15 bussen. kände ju inget tidigare under dagen konstigt nog. men men jobbigt äre å ha det iallafall.
P.g.a detta har ja haft svårt å sôve inatt. *suck* vred å vände på mig å hosta till ibland.. brände te så fort ja hosta. kändes/känns ju som om ja har en konstigt men jobbig klump i halsen av nå slag å bara DET  ä jobbigt! suuuck suck suck!!!   
faan kändes i halsen när ja nös till en sväng ikväll med.. USCH  jobbigt!
antar att ja inte kommer kunna sova inatt heller p.g.a detta!
vaknade imorse redan vid 7 halv 8 på möran en sväng(p.g.a svårt å somna om sen eftersom min hals är som den är) när ja å älskling skulle upp vid 9 halv 10 ca(skulle med han å hans farsa te nå skytte klubbs möte eller så kl.12.)!  trist nog har inte älskling nån tablett för halsbrännan heller! hm.. lite extra jobbigt då!..

ja for hoppas att det snart går över nån gång! blir jobbigt när det ska vara såhär för mig! ja har inte detta ofta som tur är. minns inte när ja hade såhär sist iallafall men.. var väll några antal år sen antar ja!

passade på ikväll att vila en timma med efter att ja var så himla trött så ja nästan somna sittandes i soffan  i tobbas rum.. kändes gött att vila en sväng men kände sen 2 katter(Nanny & Findus) som hade lagt sig bakom röven på mig vid bena när ja låg å vilade.
  
ja där låg dom gôtt iallafall!   

Av Evy - 11 mars 2011 14:45

jävlar vilken jobbig dröm ja hade inatt då!
den började såhär:


jag var bara nånstans ute en kväll å gick bland nå lägenheter nånstans i skoghall(kommer inte ihåg namnet på gatan men vet var det var). det var massa snö på marken. plötsligt får ja syn på några 100 lappar ligga lite överallt på marken vid nån bänk å tänkte "åh pengar dom kan ja ju ta haha!" sen plötsligt efter att ja plockat upp de hundralapparna & stoppat i byx fickan kom det nån väldigt kort men mindre kille spring smygandes  förbi mig å alldeles rädd av sig. Jag undrade varför. Tyckte han såg ut som nån lustig dvärg mä nån knepig luva på huvet å lustigt klädd! hmm.. han tittade på mig med en rädd blick när han kom förbi men han vågade inget säga, men såg att han ändå tänkt säga nånting, men inga ord kom från hans mun. ja undrade varför.. såg han sen springa vidare längre å längre bårt å sen tänkte ja inte så mkt mer på den lila  "snubben". såg sen plötsligt ett spår av 100 lappar som ledde till nå annat knepigt ställe!.... till en annan bänk. Svart färgad. under den låg det en stor svart tänings väska(typ sport väska av nå slag). såg att den var igen stängd. skulle dra fram den bara lite men kände att den var tung å tänkte "vad kan det va i den tro?!" ja titta mig omkring så det inte var nån annan i närheten innan ja öppnade väskan. JIIIIZ ,... till min förvåning fick ja se efter att ja öppnade väskan att i den låg det tusentals 100 lappar å 1000 lappar! "woouuw jiiz" tänkte ja å fick stora ögon! ja bara ville SÅÅ ha dessa pengar ha ha, så ja stängde snabbt igen väskan å försökte på nåt sätt smyga bort med den å kolla så ingen fortfarande såg mig å försökte(med den tunga jobbiga väskan) springa fort som faan hemåt sen. var en bit att ta sig hemåt men HEM skulle ja ta mig fan med den väskan!..
efter att ja äntligen till slut var hemma så stängde ja igen dörren å låste. öppnade väskan å plockade ut alla 1000 lappar å tänkte "haha jiiz nu är ja RIIIIIK!!! jäääävlar alltså!" så ja släpade sen väskan in till rummet å ställde den sen brevid min säng för att kolla huuur mkt det var! det var ju ta mig faan hela väskan full så ja orkade ju inte räkna allt hehe! ja stoppade de flesta 1000 lapparna under madrassen i min säng så ja kunde gömma för ifall nån kunde komma hit å fått syn på detta(eftersom ja ville ha pengarna för mig själv). sen senare hördes det nån knepig nyhet på raidion om stulna pengar, och ja tänkte med en nervös å livrädd röst "aaah shiiit vaaa? stulna pengar, faan oxå eh eh eh..wuups! aahaah? jävla skiiiiiit!!"  så prata de på radion om poliser som skulle undersöka saken m.m ja blev ju såklart ännu räddare å fick panik. så ja tog alla pengar som var under madrassen å la dom i en låda bland massa andra saker under min säng å jämte pengarna bland sakerna så inte pengarna skulle synas. Plötsligt hördes ett eko av ett högt larmande ljud utifrån.
DÅ vaknade ja upp från drömmen å var livrädd... kändes som om alltid var på riktigt så ja satte mmig upp i sängen  å tände golv lampan vid sängen å tittade mig omkring  med en oroande blick å tänkte för mig själv.. "eh asså det är väll ingen som kan komma in.." så titta ja ut genom balkongs dörr fönstret å det var mörkt ute.. tittade sen i mobilen på vad klockan var å den visade 7:06 så ja tänkte att detta var ju jobbigt men ändå bara en dröm som TUR var! lade mig sen ner å vände mig om mot väggen med tecket över halva huvet å försökte somna om igen. var lite svårt men det funka till slut.

men jiiizvilken dröm alltså!

Av Evy - 10 mars 2011 11:40

jaa hur ska man börja denna mening?!..
ja var som vanligt upp till "tanten" på AF här i skoghall.
pratade lite med henne först om att ja väntade samtal från Lotta på(som det heter det hon Lotta har) Jobb college(eller hur det nu stavas). Berättade för AF- tanten att ja hoppas nån gång att hon Lotta ska höra av sig till mig som hon sa hon skulle!.. vi pratade även om det där mä FUTURO(http://www.samspelet.se/Spelplaner/page26/page26.html)  om det var det ja skulle annars kanske söka på(men det är ju ingen praktik plats*suck*) eller så men när ja var te AF sist så har ja för mig att det var just det som ja hade sagt "nej"(då var även Marie med som ja har på soc) till för att det var inget ställe ja vill vara på.. eller så var det nå annat ja inte kom ihåg vad det hette som ja inte ville vara på. AF- tanten sa att det hette Gemet!..(http://www.karlstad.se/apps/symfoni/karlstad/karlstad.nsf/$all/2A71D0F214B98033C1257616002BA105?open) å det  var nog DET som ja inte ville vara på. Så frågade AF - tanten(innan vi gick en våning upp te hon Lotta) om ja hade nå andra funderingar på nåt specielt?!.. "inte vad ja vet just nu!" sa jag. så sa tanten att vi kunde kanske gå upp å se om hon var där. Vi gick upp. öppnade dörren till hennes "kontors rum" eller vad man ska säga å såg att hon var där, men hon satt å prata i Tele så vi fick vänta en liten stund. Efter att hon var klar gick vi in till henne. AF - tanten(orkar inte skriva hennes namn haha) sa nånting om att ja sa att ja hade vela vara här å Pratat Med Lotta å hoppas kunna få hjäl av henne (som en jobb coach) genom att komma ut på praktik. Lotta berätta att hon sa att ja inte skulle vara hos henne, för hon hade pratat med Marie & Marie hade sagt nåt om till Lotta om mig att det inte passade för mig att vara dä eller så!.. snacka om att ja blev irriterad inombords en liten aning på Marie då. stog å tänkte "men va faan, jaha varför inte DET för nu helt plötsligt??!. Ja som hoppades på det å tyckte Hon Lotta verkade trevlig prata med å hoppas kunna få hjälp via henne ändå!" så då sa hon Lotta att vi annars fick ta å gå ner igen å kolla om Marie satt inne på sitt lilla kontor, å försöka prata med henne för ifall det kanske hade isåfall blivit nå missförstånd. så vi gick ner för att kolla å hon var inne men satt i ett samtal just då, så vi väntade en kort stund. så öppnade hon sen dörren(för hon  var tvunge å stänga igen när hon prata)  å så sa AF - tanten te henne å fråga om ja kunde snart prata med Marie. hon sa att nåt om att hon skulle isåfall ringa å höra av sig te mig efter att hon å AF - tanten pratat med varandra om ett å annat å att efter DET så skulle som sagt Marie höra av sig till mig senare. å så fick ja veta att det var lika bra isåfall så länge att gå hemåt å vänta på det samtalet från Marie. så vi gick sen ut därifrån å så ställde ja mig vid utgångs porten(innan ja gick ut) å innan AF - tanten gick upp så sa ja till henne "ja då hoppas ja att Marie ringer upp mig å talar om varför,.. så ja inte stär där hemma som ett frågetecken hela tiden å inte får veta varför?!" å då hade AF - tanten sagt typ "ja det gör hon nog sen,.. för du ville väll ha praktik?" då hade ja sen sagt "ja det är ju helst det ja vill ha eftersom,.. så ja kommer ut så småning om!.." men men.. så efter det samtalet var avslutat så gick hon upp till sig på sitt lilla sk "kontor" å ja gick tillbax hem igen för att nu vänta på samtalet från Marie å hoppas få veta om VARFÖR hon tyckte att det inte passa mig att vara på det där sk jobb college(som det tydligen heter)!...
allt detta tog ca 20min..
så nu är/var min klocka 12:31...skriver mer efter ja väntat på att Marie ska ringa upp mig idag.

nu är/var klockan 18:34 inget har ja hört från Marie idag(som ja trodde..) heep!..
undrar hur länge man får vänta då tills hon ringer upp mig! hmh aja det märks!passade på att ändå åka in till stan idag för att möra Linda.K för hon skulle låna filmen "my name is Bruce"(skräck/komedi) trodde att Marie skulle ringa mig nån gång senare under dagen innan 16 - tiden när ja ändå var in te stan men nix, det gjorde hon inte!
hååp, får ja väll sitta här å vara som ett stort "?" så länge då tills då när hon ringer mig å berättar varför!..
rätt irriterande kan man säga!..

Av Evy - 9 mars 2011 23:00

sist ja tog en bild på månen i min mån kikare(med min digital kamera) var i januari nån gång detta året å fick till en MYCKET BRA bild!.. så ikväll har ha tatt igen..
passade på nu när den var vid köks fönstret!..
take a look on the moon and tell me what YOU think:
  
man ser såpass nära i kikaren.. har olika kikar "lägen" eller vad det kallas.. 3st en som kallas: "H20mm"(som ja i vanliga fall brukar använda när ja tittar på månen då den syns vid köks fönstret), "H8mm" & "H4mm" å med denna bild ja tog var genom "H8mm" för att man ska få en perfekt å bra men rätt så tydlig bild på månen iallafall!

ja gillar rymd å ta bilder på månen i tillfällen som detta. Delvis läsa om rymden men ändå blir det inte mkt läsande om det på nätet lustigt nog hehe! ^^ knepigt av mig alltså men men,.. ja läser när ja får lust till det helt enkelt.    

Av Evy - 9 mars 2011 20:55

tittade ikväll på transformers 2 med härligt bio ljud till.. vibrerade i hela soffan å varje gång det hände massa spännande så rös det till i kroppen på mig å ja var så inne i filmen.(har ju sett den förut men var länge sen nu, så passade på att titta på den) tycker den ä bra... små rolig i vissa tillfällen i filmen oxå!
  Av Evy - 9 mars 2011 15:50

nån som läst aftonbladet idag om SUPER månen som kommer träda fram

19:e mars?!
det kan ni läsa om här på denna länk!:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8682427.ab

Supermånen lyser snart över oss alla

  

Presentation

antal besökare

Följ bloggen

Följ mybloggnotyours med Blogkeen
Följ mybloggnotyours med Bloglovin'

Länkar

Omröstning

vad tycker du/ni om min blogg??
 läsvärd
 bara kikar in
 läser ibland
 snygg blogg header
 läser varje dag

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se