mybloggnotyours

Alla inlägg under mars 2011

Av Evy - 9 mars 2011 14:54

ja som sagt.. man kan verkligen snacka om snö oväder idag..
se bara dessa bilder.. tog  ja vid rums fönstret & köks fönstret:
 här ser man på min balkong stora flingor 

sooom sagt JA snacka om STORA SNÖ FLINGOR!!
värsta BIGGA vid den där tiden!..   

ANNONS
Av Evy - 9 mars 2011 12:29

jaha snö storm idag!.. hade den känslan på mig.. fick sms av Linda.K idag vid 11:32 om att  det var snö storm idag!.. "jävla snö storm!" hade hon skreve heh!..
hade de känningarna på mig sen igår när ja var ute å gick.. tänkte typ liknande med "ja nu när de är sånt här tö väder å vissa förväntar sig att det ska försvinna så lär det säääkert komma snö igen på nytt efter ett tag" SNACKA OM att ja hade RÄTT! det kallas ju ren "dejavu - känsla" verkligen.. weird ju!  

ja hade en annan dejavu - känsla om en annan sak för några veckor sen men kommer inte ihåg helt vad det var! men har tydligen börjat fått det detta året! ha ha.. rätt skrämmande å ha sånna dejavu - känslor ibland!    

ANNONS
Av Evy - 8 mars 2011 23:00

tog mig en liten promenad idag i det härliga solvädret!
denna vägen gick ja.. var väll ca: 2646 meter(äre ca 2 kilometer nånting tro? vet ej exagt men nje eller kanske inte ja vet ej heh)

  

under min lilla promenad passade ja på att ta lite natur bilder.. så här kommer några..
       
  

 tog lite halv lustiga bilder 

   


efter min promenad gick ja tillbax hem för att fixa mig lite fullkorns nudlar så att ja fick nåt att äta(blev en aning hungrig under min promenad så..) efter det sen vid ca 18 - tiden på kvällen begav ja mig till bästa kusinen Madde!    för att hälsa på en sväng.. blev bjuden på en kopp te å en semla:
    

efter det lilla kvälls "fikat" så var ja med å pyssla lite!   
hm ja.. pyssla!   
fick hjälpa till att skruva ihop en hyll... eller snarare 2 små hyllor haha!
  
ja, jag är ju bra på att skruva å fixa ihop sånt så   
medan Madde stog å sågade långa golv  lister "liten snickar verkstad" som hon sa typ hihi!.. stannade hos henne te ca 22 tiden.. pratade lite med henne om hur arg  jag var på AF å att jag ska dit torsdag kl.10:00 å så planeringen om utgången lördag den 18:e...  å hon fråga om vi skulle va hos mig eller... hos henne å ja sa " vi kan väll va hos mig" hon tyckte det lät som en bra idé eftersom annars när vi festat ihop har vi alltid vart hemma hos henne så hon tyckte det vore trevligare för en gångs skull att vara hos mig.. kom ju fakiskt delvis på att det blir ju närmare att gå till bussen då om man ska in te stan på kvällen!..    så smart idé!

btw.. här kommer lite fler bilder ja tog:

Trulsan - gose katten!...
  


gosigaste trulsan var en sväng i famnen på mig..    å låg kvar där en stund!..

  


  

så kvällen hos Madde var väldigt trevlig& roande!...   

Av Evy - 7 mars 2011 22:16

ja satt å titta ikväll på Kunskaps kanalen vid 20 - tiden ikväll å tänkte att det finns väll inte så mkt annat å se på, på andra kanaler så därför slog ja på den kanalen men så hörde ja att de började de prata om nå väldigt intressant som ja tittade vidare på sen:

  


  

20:00 Afrikas stora sprickdal

Brittisk naturserie från 2010. Avsnitt 1 av 3. Genom östra Afrika löper den väldiga Rift Valley, resultatet av vulkaners aktivitet genom årmiljonerna och hem för vår jords mest storslagna djurliv. Men den är också mänsklighetens vagga. I tre program tecknar BBC ett porträtt av denna mäktiga sprickdal, från Röda havet i norr till Victoriafallen i söder. På vägen möter vi en brokig mångfald av djur som har Rift Valley som sitt hem.ja gillar å se sånna program som handlar om vulkaner å sånt m.m Tycker det ä intressant å se på!    

Av Evy - 7 mars 2011 15:54

idag fick ja ett litet "brev"  med en check om att ja ska hämta ut en summa på 566 kr!   ska bli gôtt å få hämta de pengarna sen idag!.. vill inte skriva här vad det är om.. de som ja berättat för vet om'et,.. de vänner som inte vet får gärna fråga vad saken gäller om! för skriver ja upp'et här så lär det säkert gå ett å annat skvaller.. visst folk som inte känner mig vet ju ändå inte men nätet bland fôlket kan man inte lita på hähä! därför är ja noga med om vad ja skriver oftast!..
secrets, secrets!   

Av Evy - 6 mars 2011 21:36

jag & älskling var ute å promenerade en sväng ikväll. ja vart lite sugen på att ta meg en liten promenad så då påstog han först att ja isåfall skulle gå själv MEN.. han kunde tydligen inte låta bli att som vanligt hänga meeee! haha!
man kan säga att älskling är ändå på sätt å vis som en dragnings magnet efter mig ha ha.. går jag ut så kommer han efter!   han påstog att han skulle gå te ODEN men haha den vägen går inte ja.. han hade sin bortförklaring om att han skulle köpa cola te han å hans farsa men ja sa att ja sett att det stog en halv full kvar i kylen men han sa han skulle få dit ändå *så flinar han lustigt när han sa det där å bara små skrattar å försökte vara allvarlig* vilken bortförklaring men ja sa "aja men gå dit då så går ja själv nån annanstans" så flina ja tebax bara hehe.. MEN han gick ändå efter mig hela tiden hahaha sååå typiskt honom hehe!

  


liten.. hmm is bäck?!.. eller vad man ska säga...
  

 "rinnande" is mot nån sten.. lite snyggt så :)

  

hade vela tatt fler bilder men just efter ja tatt denna bilden så dog batteriet i min kamera.. så himla typiskt! men men det var ju bara att fortsätta lilla kvälls vandringen en bit till å sen tebax hem te älskling igen!..   

Av Evy - 6 mars 2011 15:00

lyssnade mkt på denna när ja var yngre!
tycker denna är bra..
hade denna låten på hjärnan igår men var osäker på vad låten först hette men sen när j skrev på fb status så fick ja svar från älsklingens brorsa om vad för grupp det var å vad låten hette så då kollade ja sen på videon å kände sen igen låten.. tur det var denna    för det var ju denna ja tänkte på.

Av Evy - 5 mars 2011 23:20

sitter/satt å lyssnar/lyssnade en sväng  på lite spotify musik.. medan älskling spelar/spelade som vanligt på sin xbox igen(ovanligt - inte ha ha)!! lyssnar på lite dublin fair
å gosade med Nanny förut en sväng oxå men hon stog å gosa istället med min laptop hehe...

men nu snart blir det väll att ta kvällsmat å samtidigt passa på att gå på dass en sväng..   heh!.. slipper man göra det senare under natten!..

sena kvällsmaten(eller snarare natt mat nu hehe) består av fil!   
det ä gôtt det!

djur · musik

Presentation

antal besökare

Följ bloggen

Följ mybloggnotyours med Blogkeen
Följ mybloggnotyours med Bloglovin'

Länkar

Omröstning

vad tycker du/ni om min blogg??
 läsvärd
 bara kikar in
 läser ibland
 snygg blogg header
 läser varje dag

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se