mybloggnotyours

Direktlänk till inlägg 4 november 2015

tappat mobilen x(

Av Evy - 4 november 2015 20:36

FAAAAN!!!

mår INTE ALLS BRA å har mått piss halva eftermiddan plus resten av denna kväll!!  

Har lyckats gjort STÖRSTA MISSTAGET EVER!!


Det började som såhär:


Ja blev skjussad av morsan idag till busstationen å sen skulle ta bussen hemåt 14:45 väl påväg med bussen som vanligt påväg hemåt å bussen hade sen närmat sig busshållplatsen vid Bele som ja skulle kliva av. Sen när ja väl klev av bussen å som vanligt skulle gå hemåt så kände ja om ja hade mobilen kvar i tröj fickan. 

Märkte då till min chock att mobilen inte fanns där!!!

Jag fick panik å kände efter i alla fickor ja hade mwn ingen mobil fanns det där. 

"FAAN OXÅ!!!! HUR SKA JA GÖRA NUU??!!" Tänkte ja högt för mig själv. Faan ja misstänkte att ja tappa den på bussen å bussen hann å åka iväg oxå så jävla typiskt å ja hann ju inte  såklart springa ikapp den. Så,... med oron å stressen i halsen i bröstkorgen fick ja försöka skynda mig hemåt (ont som faan i bena fick jag) å upp med ryggsäcken hem å upp till mig å tänkte för mig själv att "hoppas tobba är hemma å ja struntar i vad han kanske skulle säga om ja kom till han för ja måste berätta vad som hänt!" 

Väl sen inne hos mig så lämna ja ryggsäcken å annat ja hade med å sen fort ner å tog cykeln till tobba(hade fortfarade ont i bena efter att ja gick fort hem) å cyklade till honom. Knackade på dörren i hopp om att han va hemma. Stog å knacka minst 4ggr å trodde först att han inte  var hemma. Provade sen å knacka på hans rums fönster å så knacka ja på dörren igen. Hade fortfarande oron i kroppen. Sen öppnade han dörren  ja gick in å berätta allt som hände. Var så orolig att det kändes som om hjärtat hade hoppat upp nästan nära halsen på mig. 

Ja frågade om han kunde skriva till hans syrra å höra med henne om hon kunde kolla upp nåt nummer till busstation eller nåt sånt. Han skrev å frågade  henne å hon hade inget nummer dit men då skickade hon nån hemsida till tobba som tobba sen visa mig att ja skulle kolla på. 

Det hjälpte ju inte  ett piss DET HELLER!! :( 

För på den hemsidan stog det bara massa olika nummer man skulle ringa om man tappat mobilen i bussar eller så. Å hur ska ja lyckas ringa som TAPPAT MOBOLEN då hade hon tänkt sig. Jag kan inte  ringa från tobbas mobil heller för den krånglar med ett å annat. T.ex att den sk. "Haka upp sig" eller va man nu ska säga. Det går lixom inte ringa till han å han kan inte ringa nånstans till nån heller. Så då kan ja inte låna hans mobil ens å ringa för bort tappad mobil. Nog för det ä tur att mobilen ä död( noll % batteri) å skulle nån försöka va idiotisk å ta mobilen å hitta en passande laddare till den å lyckas starta upp den så har jag  iallafall en pin kod på den. 

Men jag HOPPAS HELST att det finns nån själ som varit snäll å lämnat in mobilen som hittegods eller så. 


Så för att kunna kolla ett å annat via nätet så varä tur att tobba va snäll å lånade ut sin mobil till mig så ja kunde kolla facebook å skriva upp halva händelsen där i statusen så alla mina vänner å släkt får veta vad som hänt med min mobil så de vet att de inte kan nå mig i vissa tillfällen. Passar/passade då på å uppdatera om allt här i bloggen oxå när jag ändå var i farten.


Kände mig så lessen å orolig att ja blev tårögd för det känns INTE ALLS KUL att förlora en mobil för ca 1700kr typ. 

Ja struntar i om nån persom tycker jag ä löjlig som "bölar" för en mobil ja tappat bort. Det är faktiskt inte  speciellt roligt.

Tänk er själva om ni/du hade varit i samma situation!!

Hur/vad hade ni/du gjort då i sånt tillfälle??? 

Tror inte att du/ni hade tyckt att det varit så kul då heller precis. 

Frågade tobba om ja fick sova hos han tills imorgon torsdag. Han ska ju på möte till AF kl.10 men ja sa att ja kan dra iväg samtidigt som han isåfall å passa på att ta mig till busstationen då å fråga efter min mobil om nån lämnat in den där å så.

Håller verkligen tummarna på å HOPPAS imorgon som sagt att nån vänlig själ HAR lämnat in den eller så. å ja harcavsolut ingen extra mobil som funkar heller å det hade kvitta ändå med tanke på att både simkortet PLUS halebop kortet sitter i oxå.


Asså.. ja ä så jävla orolig över att den inte kommer vara inlämnad.  

HUR ska jag DÅ GÖRA???? Då kan jag ju fortfarande inte  nå någon å ingen kan skicka å skriva till mig så jag kan INTE ens då fortfarande LÄSA de meddelanden som några vänner/nån vän skickat till mig. Jag kommer få panik imorgon asså. 

Och ja har verkligen INTE RÅD att skaffa ny mobil PLUS att ja lär ju knappast få ny av morsan. 


Så  just nu känns mitt liv åt helvete!!!! *buuuhuuuu* =( =( =( 

 
ANNONS
 
Isabelle och Lucas

Isabelle och Lucas

4 november 2015 23:14


Men kära vännen min då !!! :(...

Vilken jädra röra för dig allt nu ju !!!...

Tur din Dator funkar i alla fall nu ju lr nåt !!!...

Tror du att nån kan ha stoppat in handen i din tröja å tagit den typ om du stått nära folk i nån matkö lr på bussen ??!!...

Din kille blev nog lite rädd kanske när nån knackade så mycket på dörren å fönstret så kanske därför han inte öppnade med en gång lr ??!!...

Fick du sova hos han nu lr inte ?? ... Fatta inte riktigt !!! ...

Jag trodde han jobbade som Snickare på dagarna nu ju !!??..

Du ska veta att jag råkade klanta mig en gång i Maxi och min röda lilla plånbok råkades glömma på en träbänk där å då hade nån snäll själ sett den å tagit hand om den å lämnat in till Receptionen å strax efter så ringde dom upp mitt namn i högtalarna så gick jag dit å hämta den å det var ju tack vare att där i låg mitt ID-Kort men nån kunde ju lika gärna ha snott den å typ kapat min Identitet på nåt vis !!!....

En nackdel med din Mobil där då som inte låst då kan ju ingen veta ditt namn å typ kontakta dig om dom hittat den ju ???!!

Hoppas det löser sig och din Mamma kan säkert låna ut pengar till dig så du kan köpa en ny i fall den inte kommer tbx du vet !!!...

// Isabelle //

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggagratis.se

Evy

5 november 2015 00:49

Isabelle: men snälla du! Läs om meningarna igen om hur jag skrev. Verka som du läste inlägget slarvigt genom. Jag skrev att ja TAPPA den I BUSSEN när ja gick från sätet å så. Det satt ingen brevid mig när ja gick av bussen så den måste ha hamnat nånstans där ja satt eller så.

Eum nej han kanske inte hörde först förren efteråt.
Ja, jag ska sova hos han till torsdag nu å sen från torsdag till freda å sen freda till sönda ska han vara hos mig så. :)

Ja skrev på bloggen å fb via hans mobil under kvällen för hans laptop funkar inte. Så som jag skrev så var han snäll å låna ut sin mobil litet tag till mig å så.

Nej han jobbbar inte. Han ä arb.lös men försöker hitta nytt jobb så.
Nej han va inte snickare.

Men snälla nån ja skrev ju även att dem VAR LÅST alltså den ä låst med pin kod så ingen kan komma in i den om de försöker!.. plus att du borde väll förstå att se kan ju fasen inte kontakta mig om ja TAPPAT mobilen pucko höhö! Så hur tänkte du där egentligen?? Häh!

Men min morsa ä intw gjord på pengar lixom. Är redan skyldig morsan en massa pengar för en annan grej ja låna pengar av henne för så,.. nej hon lånar inte ut mer till mig.
Därför hoppas ja å håller tummarna på att nån lämnat in den.

 
Ingen bild

1990

5 november 2015 21:15

Isabelle hänger inte rektigt med ibland i det
du skriver evy.

Evy

5 november 2015 22:10

1990: ja förklara för henne å hon förstår ibland så.

 
Isabelle och Lucas

Isabelle och Lucas

6 november 2015 01:29


Pucko kan du va själv !!! :-(..

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggagratis.se

Evy

6 november 2015 01:41

Isabelle: jag sa aldrig att du va ett pucko!! å sen snälla du.. VARFÖR ska ni hålla på att kommentera varandras kommentarer. Finns inge nöje med det. Bloggen ä te för å kommentera inläggen JAG skrivit å inte för att ni två ska kommentera varandras kommentarer.

 
Isabelle och Lucas

Isabelle och Lucas

6 november 2015 03:58


Johoo du du skriver ju rätt Elaka saker till mig ibland faktiskt !!!!... Åå nån gång har du skrivit att du brukar har ett rätt udda sätt att prata på till dina " Vänner " :-( suckk å stöön.

Jag vet inte men det är ju så det funkar typ om man kollar på andra bloggar att folk kommenterar vad andra skrivit också om en bloggares inlägg så är det ju !!!! :-) haha...

Du får väl säga till dom som gör det också då ju !!??...

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggagratis.se

Evy

6 november 2015 11:58

Isabelle: jag har aldrig nämnt ordet pucko te dig men eftersom du sällan lyssnar på det jag säger till dig så är ju inte det mitt fel om du blir arg å aldrig lyssnar på det ja säger till dig om. Hade du lyssnat frå. Början så hade fu sluppe bleve arg å sur hela tiden för minsta lilla!

Andra som oftast kommenterar mina inlägg har sällan kommenterat andras kommentarer vad ja sett så sätt!!
Vadå "vänner" det ÄR mina vänner de jag umgås med plus de tar inte illa upp så sätt eftersom dom VET att ja inte menar nåt med det jag säger så.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evy - 21 januari 2018 01:55

nu var det ett BRA TAG sen jag bloggade här.. men det ä för att jag för det mesta befinner mig på nouw nu mera!detta inlägg skriver jag här bara för att dela min youtube kanal! =)så är du ny på kanalen å kollar in min kanal så PRENUMERERA mer nä gärn...

Av Evy - 20 januari 2016 02:29


hej alla bloggare här på bloggplatsen.. ni som följer mig/läser min blogg!nu kommer ja snart sluta blogga här på bloggplatsen å blogga vidare på www.nouw.com    så ville ha lite nytt å blogga i nu när det ä 2016 å allt!skrev i tidigare inlägg sen n...

Av Evy - 19 januari 2016 16:07

Var påväg hemåt å fick se denna härliga eftermiddas himmel med härlig solnedgång. =) ...

Av Evy - 18 januari 2016 22:45


Ska nog skaffa sånna framöver.. :) Det finns ett antal utmärkta hälsofördelar som Himalayasalt erbjuder och du behöver inte äta det för att få dem alla. Lampor gjorda av saltet kan göra underverk för din hälsa och hem tack vare deras naturliga luf...

Av Evy - 18 januari 2016 20:55


Jaha det ä väll typiskt gällande kött oxå. Louise Nyholm, statsinspektör på Livsmedelsverket vill inte säga mycket mer än att det som ser ut att bli den kommande skandalen handlar om fiffel med ursprungsmärkningen. ? Vi har starka misstankar mot...

Presentation

antal besökare

Följ bloggen

Följ mybloggnotyours med Blogkeen
Följ mybloggnotyours med Bloglovin'

Länkar

Omröstning

vad tycker du/ni om min blogg??
 läsvärd
 bara kikar in
 läser ibland
 snygg blogg header
 läser varje dag

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se